Comdata 930 x 122

bogdan ivan

AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU, EXTREMĂ URGENȚĂ

Autostrada Pitești – Sibiu, extremă urgență. Argeșean 100%, Marius Bogdan Ivan s-a născut și trăiește în Pitești. În vârstă de 38 de ani, este căsătorit și are doi copii. Este candidat pentru Camera Deputaților din partea ALDE. Ca specialist în domeniul transporturilor și ca posibil viitor deputat, Ivan anunță că, odată ajuns în Parlament, va face toate demersurile necesare pentru urgentarea construirii autostrăzii Pitești – Sibiu.

Citiți și: BOGDAN IVAN: ”CEI CARE AMENINȚĂ ANGAJAȚII DACIA CU ROBOTIZAREA AU SALARII DATORITĂ MEDIULUI PRIVAT!”

De ce credeți că a întârziat construirea autostrăzii Pitești – Sibiu?  

-Și din cauza faptului că, de-a lungul anilor, numărul miniștrilor Transporturilor a fost mare, proiectele de infrastructură rutieră au avut de suferit. Nu au avut continuitate. Este și cazul autostrăzii Pitești – Sibiu.

Citiți și: INEDIT ÎN PITEȘTI. CE PĂRERE AVEȚI? (PROIECT 3D)

Câți ani mai așteptăm autostrada? Veți face ceva ca să grăbiți proiectul?

-Parlamentul are rol de control asupra Guvernului. Ca deputat, voi avea grijă ca acest proiect extrem de important, construirea autostrăzii Pitești – Sibiu, să nu mai întârzie. Experiența dobândită atunci când am lucrat în Ministerul Transporturilor îmi conferă știința necesară pentru a trage la răspundere ministerul în cazul unor eventuale întârzieri.

Cine va avea cel mai mult de câștigat de pe urma construirii acestei autostrăzi?

-Autostrada Pitești – Sibiu este un obiectiv de interes național, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), important pentru uzina Automobile Dacia și pentru întreaga țară. Dacia este cel mai mare exportator al României. Autostrada va ajuta uzina din Mioveni să își scadă costurile cu transportul. Ajutând Dacia, ajutăm Argeșul, ajutăm România!

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066