930 x122 grota rece

consiliul

MEDICII DE LA POLICLINICA 1 MAI AU PIERDUT PROCESUL PENTRU SPAȚII

După ce a câştigat definitiv şi irevocabil procesul asupra dreptului de proprietate pentru Grădina de Vară din centrul Piteştiului, Consiliul Judeţean Argeș mai punctează o dată în favoarea sa în instanţa de judecată.

Citiți și: Argeş. Policlinică a groazei, transformată în clinică de top

Astfel, Consiliul a câştigat și procesul cu cei 12 medici care au revendicat spaţiile Policlinicii 1 Mai de pe bulevardul I.C. Brătianu. Procesul a durat mai bine de 5 ani, verdictul în favoarea Consiliului Județean, definitiv și irevocabil, fiind dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. După proces medicii au fost obligaţi de instanţă şi la plata a 1.000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Cei 12 medici care au revendicat imobilul au argumentat că în anii 70 au contribuit cu sume importante la construirea acestuia, considerându-se îndreptăţiţi să intre în posesia spaţiilor respective. Iată, însă, că justiția a fost de altă părere.

Citiți și: LICITAŢIE PENTRU UN DRUM JUDEȚEAN

În prezent în spațiile Policlinicii 1 Mai, unitate cu tradiție, își desfășoară activitatea un număr de 33 de doctori.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3