NOR CURIER 930X122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA SPRIJINĂ FERMIERII ARGEȘENI

Laurențiu Rebega sprijină fermierii argeșeni. Europarlamentarul Laurențiu Rebega, membru al Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, s-a aflat astăzi în Argeș. Motivul vizitei sale l-a reprezentat protestul cu oi care a avut loc ieri în municipiul Curtea de Argeș (detalii despre protest, AICI).

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

Alături de o delegație a Partidului Forța Națională Argeș, Laurențiu Rebega a avut mai multe discuții cu unul dintre cei mai mari crescători de ovine din județ.

În contextul concurenței internaționale acerbe în domeniul agriculturii, participanții la întâlnire au făcut un apel pentru găsirea de soluții concrete în vederea sprijinirii crescătorilor de animale din România.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Luni, 12 iunie 2017, europarlamentarul Laurențiu Rebega va avea o întâlnire pe această temă cu reprezentanți ai Ministerului Agriculturii. ”Avem obligația să găsim o soluție, pentru ca pe viitor să nu mai întâlnim astfel de situații.”, a declarat Rebega cu privire la protestul din Curtea de Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90