930 x122 grota rece

alexandra marinescu

EA ESTE FOTOMODELUL CARE VA DESCHIDE UN CENTRU PENTRU COPIII ORFANI!

Piteșteanca Alexandra Marinescu are o carieră strălucită în lumea modei. La doar 24 de ani a terminat două facultăţi şi activează ca fotomodel de aproximativ 10 ani. Alexandra iubeşte extraordinar de mult copiii. De aceea intenţionează să deschidă un centru pentru copiii neajutoraţi.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

Cum a început cariera ta în lumea modei?

Cariera mea a început în urmă cu 10 ani. Pot spune că m-am bucurat de un început aşa cum nu m-aş fi aşteptat. Am avut ocazia să cunosc atunci oameni deosebiţi, cu o căldură sufletească aparte, care m-au ajutat să ajung acolo unde mi-am dorit, iar pentru asta le mulţumesc. Am început cu paşi mici, dar siguri, iar în scurt timp am legat colaborări cu o mulţime de agenţii, cea mai important fiind MRA. De asemenea, am colaborat cu Mihai Albu şi Cătălin Botezatu.

Citiți și: FOTOMODELUL DE LA ,,DINICU GOLESCU’’

Care sunt cele mai mari realizări ale tale pe plan profesional?

Cea mai mare realizare a mea, chiar dacă nu este pe plan profesional, a fost faptul că în urmă cu niște ani am avut ocazia să ajut câțiva copilaşi orfani. Nu pot descrie în cuvinte mulțimea de sentimente care mă încercau când îi vedeam cât se bucură de jucăriile şi alimentele pe care le primiseră! În ceea ce priveşte cariera, pot spune că a fost importantă colaborarea cu Mihai Albu. De asemenea, mă mândresc cu faptul că am absolvit două facultăţi.

Cum te-ai simţit în pantofii lui Mihai Albu?

-M-am simţit foarte confortabil. Sunt obişnuită să merg pe tocuri înalte, însă nu în viaţa de zi cu zi, ci doar la evenimente.

Care este, din punctul tău de vedere, cheia succesului în modă?

-Din punctul meu de vedere atitudinea şi carisma sunt cele mai importante. Eu sunt o persoană foarte sociabilă şi eman o energie pozitivă celor din jurul meu, iar acesta este un mare atu.

Ce planuri ai?

Îmi doresc să deschid o afacere în domeniul contabilităţii şi un centru pentru copiii neajutoraţi. Sunt om cu multă voinţă. Prin urmare, am convingerea că toate aceste planuri se vor concretiza.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90