930 x122 grota rece

diana-alexandra angelescu

FOTOMODELUL CARE TE VA LĂSA CU GURA CĂSCATĂ! VEZI GALERIE FOTO!

Diana-Alexandra Angelescu are 15 ani şi este elevă la Şcoala Gimnazială ,,Matei Basarab’’ din Piteşti. De un an şi jumătate colaborează cu o cunoscută agenţie de modelling din oraşul nostru. ,,Am mers la castingul organizat de această agenţie chiar de ziua mea. A fost surpriza pe care mama mi-a făcut-o pentru că ştia cât de mult ador lumea modei.’’, ne spune Diana-Alexandra. Vrea, însă, să ajungă medic stomatolog.

Citiți și: Un medic celebru a murit la doar 39 de ani!

Cum a fost începutul? Te-ai acomodat repede?

Citiți și: FOTOMODELUL DE LA ,,DINICU GOLESCU’’

Eram foarte timidă şi, sinceră să fiu, la început nu am știut ce căutam eu acolo! Eram înconjurată de o mulțime de fete frumoase, cu experienţă. Uşor, uşor, însă, cu ajutorul sfaturilor primite de la coordonatoarea mea şi de la celelalte modele, m-am acomodat şi am şi învăţat foarte multe lucruri.

Care a fost cea mai importantă prezentare la care ai participat?

-Cea a lui Daniel Dobre! O consider deosebită având în vedere că am purtat hamuri, că am fost îmbrăcată în negru și că am făcut mai multe mișcări ieșite din comun pentru a menţine o atmosferă… neobișnuită.

Ce nu ar trebui să îi lipsească unui bun model?

Eu cred că totul ţine de atitudine. Dacă ai atitudinea potrivită fiecărui tip de prezentare, în mod clar vei stârni admiraţia celor din jur.

Te mai pasionează şi altceva?

Da, îmi place foarte mult să dansez, însă m-am axat mai mult pe modelling. Acum prioritatea mea sunt examenele de la Evaluarea Națională. După ce va trece această perioadă voi merge la cursuri de dans.

Ce meserie te vezi practicând peste câţiva ani?

Îmi doresc să devin medic stomatolog! Modellingul este doar o pasiune. Totuși, dacă vreodată mi se va ivi ocazia să am o carieră în acest domeniu nu voi refuza. (Foto: Facebook Dianna Alexandra)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90