Donaris 930 x 122

botezatu

LA AȘA PSIHOLOG SĂ TE TOT DUCI! VEZI GALERIE FOTO!

Izabela Guliman are 19 ani și studiază la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, specializarea psihologie, a Universității Pitești. Încă de la vârsta de 16 ani lucrează ca fotomodel la o cunoscută agenţie de profil din orașul nostru.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

Pentru ce case de modă şi designeri ai prezentat până acum?

Indiferent pentru ce fel de designeri am prezentat, renumiţi sau nu, a fost o plăcere să defilez în hainele create de ei. Am avut ocazia să prezint pentru Cătalin Botezatu şi casele de modă Inocentti Sposa şi Grizley Montana. De asemenea, am prezentat la un concurs în care, desigur, eu eram imaginea pentru designerii Anca Sereș, Cristina Crăciun, Ioana Silaghi, Eva Neagoe şi Andreea Buzdugan.

Citiți și: FOTOMODELUL DE LA ,,DINICU GOLESCU’’

Ai participat la vreun concurs de frumuseţe?

-Am participat la Miss World Romania 2011, acolo unde m-am clasat în top 10.

Ce a reprezentat pentru tine această experienţă?

A fost experienţa care pentru mine a contat cel mai mult în decursul acestor trei ani de modelling. Concursul Miss World Romania 2011 m-a ajutat să merg mai departe în cariera de model, cu ambiţie şi perseverenţă.

Te mai ocupi şi cu altceva în afară de modelling?

-Acum cel mai important lucru pentru mine este facultatea. În timpul meu liber obişnuiesc să fiu un mic make-up artist. De altfel, îmi doresc ca pe viitor să urmez cursuri în urma cărora să pot obţine experienţă în domeniu.

Intenţionezi ca după terminarea facultăţii să lucrezi ca psiholog?

-Intenţionez să-mi deschid un cabinet de psihologie. Nu voi renunța, însă, la cariera de model. Îmi voi putea face timp şi pentru astfel de activităţi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3