EcoMoto 930×122

ana-maria vlasceanu

MAI SEXY CA NICIODATĂ!

Aţi văzut-o pe piteșteanca Ana-Maria Diana Vlăsceanu, fotomodelul care prezintă pentru un site de specialitate cele mai recente colecții vestimentare ale unor firme românești, pozând în diferite ţinute, însă niciodată în lenjerie intimă.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

De curând, Ana-Maria a acceptat să fie protagonista unei şedinţe foto incendiare şi a postat una dintre fotografiile de la shooting pe contul său de socializare. Poza a adunat rapid o mulţime de aprecieri şi comentarii pozitive.

,,Am participat la o şedinţă foto în lenjerie intimă, iar fotografia pe care am postat-o pe contul meu de socializare a fost făcută în pauză. Nu m-au surprins comentariile prietenilor, pentru că m-am obişnuit cu părerile lor care mai de care mai originale, ca să nu le numesc altfel…’’, spune amuzată Ana-Maria. (Foto: Facebook Ana-Maria Diana Vlăsceanu)

Citiți și: FEMININĂ ȘI SEXY, AZI FOTOMODEL, „MÂINE” AVOCATĂ

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Maria spune:

    Pe bune? :)))) Nu vedeti cum arata, asta e sedinta foto? imbracata in neglijeu si cu cercei cruce la ureche, pfff ne da pe spate stilul ei, nu putea atrage like uri altfel imbracata? Model de FB, ca altceva nu putem

  • Mihaela spune:

    Ești invidioasa?

  • cristina spune:

    sedinta foto in dormitor in pijamale. toti suntem modele si fotomodele, dar nimeni nu stie cu ce s emananca treaba asta.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90