New Profesional Consult 930 x 122

denisa elena dinica

MISS HOSTESS ROMÂNIA ESTE PITEȘTEANCĂ! VEZI GALERIE FOTO!

Fotomodelul Denisa Elena Dinică, elevă a Colegiului Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Pitești, a obținut în luna decembrie a anului trecut titlul de ,,Miss hostess România’’.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

Câştigarea acestui titlu i-a adus un pictorial în revista Casino Life & Business Magazine.

,,După concurs, care s-a desfăşurat în Craiova, mi s-a oferit un pictorial în numărul 49 al acestei reviste. Şedinţa foto a avut loc în Bucureşti şi a durat aproximativ 4 ore, timp în care am îmbrăcat mai multe ţinute sexy. M-am simţit minunat şi aş repeta oricând această experienţă.’’, ne spune Denisa. (Foto: Facebook Dinică Denisa Elena)

Citiți și: FEMININĂ ȘI SEXY, AZI FOTOMODEL, „MÂINE” AVOCATĂ

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • hipnose spune:

    Asa da ! nu se compara nicidecum cu faimoasa voastra Kimberly .

  • Desteapta ? spune:

    Daca ar fi si desteapta pe cat este de frumoasa ??!! Imi dau seama ce desteapta este daca este la Nenitescu . Dar pana la urma , ce ii trebuie sa fie desteapata ? Pentru asemenea munci si altele care vor urma , nu-i trebuie decat caroserie .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90