New Profesional Consult 930 x 122

bianca stroe

THE ROOF IS ON FIRE! ȘEDINȚĂ FOTO PE… ACOPERIȘ!

„Brătianca” Bianca Stroe, pe care v-am prezentat-o recent, a avut parte zilele trecute de o şedinţă foto pe… acoperişul unui magazin din Bucureşti.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

,,Pictorialul a fost realizat pentru o revistă online: Whisper magazine. A fost pentru prima dată când am pozat pentru această revistă şi pot spune că m-am simţit extrem de confortabil datorită echipei minunate cu care am lucrat. Şedinţa foto se numeşte „The roof is on fire” şi a fost făcută ca un concept al echipei MUR. De coordonare s-a ocupat Valentina Ionescu, de fotografii Tudor Belei, make-up artist a fost Maria Dumitrescu, iar de păr s-a ocupat Ioana Nadoleanu.’’, precizează Bianca Stroe.

Amintim că Bianca este elevă la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești. Despre ea puteți citi și aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/la-bratianu-invata-fotomodelul-pasionat-de-politica/. (Foto: Facebook Bianca Stroe)

Citiți și: FEMININĂ ȘI SEXY, AZI FOTOMODEL, „MÂINE” AVOCATĂ

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3