Comdata 930 x 122

laurențiu rebega

ADRIAN MUTU ȘI LAURENȚIU REBEGA PROMOVEAZĂ SPORTUL PENTRU ELEVI

Adrian Mutu și Laurențiu Rebega promovează sportul pentru elevi. Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a avut astăzi, 19 mai 2017, o întrevedere cu marele om de sport Adrian Mutu, pentru a discuta despre sport și tineret.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA, ÎNGRIJORAT DE MIGRAȚIA PE MAREA NEAGRĂ

La întrevedere Laurențiu Rebega a prezentat preocuparea pentru sport a Parlamentului European și a Comisiei Europene, atât ca mijloc de educație pentru tânăra generație, cât și ca modalitate de a sprijini un mod de viață sănătos.

Adrian Mutu și-a manifestat cu această ocazie intenția ca împreună cu europarlamentarul să demareze un proiect în școlile din România prin care să fie încurajată activitatea sportivă a elevilor, indiferent de vârstă.

Citiți și: BOGDAN IVAN ȘI EUROPARLAMENTARUL REBEGA, ÎMPREUNĂ PENTRU ARGEȘ

Proiectul „Sport în școli” a devenit o necesitate, au convenit cei doi, într-o perioadă în care multe dintre activitățile elevilor sunt bazate pe sedentarism și au efecte nocive asupra dezvoltării și sănătății acestora.

Pentru a da o cât mai mare notorietate proiectului și pentru a atrage cât mai mulți elevi, Laurențiu Rebega și-a exprimat speranța că pe viitor și alte celebrități din lumea sportului vor vrea să se implice în acest demers.

De asemenea, europarlamentarul român și-a exprimat bucuria că un om de sport de talia lui Adrian Mutu își dorește să se implice în promovarea sportului în rândul elevilor, ceea ce va atrage un număr mare de tineri să facă mai multă mișcare.

”Am fost plăcut impresionat de patriotismul lui Adrian Mutu și cred că împreună vom face multe lucruri frumoase pentru țară!”, a declarat Laurențiu Rebega după întâlnire.

”Am convingerea că pe viitor vor fi și alți sportivi de renume care se vor alătura acestui proiect, proiect prin care să-i oferim tinerei generații șansa să crească mai sănătoasă!”, a conchis europarlamentarul.

Parlamentul European nu este responsabil pentru conținutul acestui articol. Articolul este subvenționat din bugetul 400 al Grupului ENL.

Donaris 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066