930×122 CAPRA 5

laurențiu rebega

AVERTISMENT DUR: “AR FI O CATASTROFĂ PENTRU ROMÂNIA!”

Avertisment dur: “Ar fi o catastrofă pentru România!”. Europarlamentarul Laurențiu Rebega lansează un avertisment: Uniunea Europeană ar vrea să ceară 250.000 de euro pentru fiecare imigrant neacceptat.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

”Cine nu primește plătește!, este noul slogan al UE. Parlamentul va începe negocierile cu guvernele UE cu privire la revizuirea sistemului Dublin.

Trei idei de bază îmi rețin atenția. Prima, țara de acces nu mai este automat responsabilă de procesarea cererilor de azil. A doua, toate statele UE trebuie să accepte să își asume responsabilitatea pentru a primi o parte dintre azilanți. A treia, cei care refuză riscă să pierdă fondurile europene.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Ce se vrea? Un singur lucru: impunerea către statele membre de a-și primi cota de azilanți stabilită de UE. Așa-zisa asumare a responsabilității în numele solidarității comune.

Noul algoritm de calcul al numărului de solicitanți de azil pe care țările membre sunt obligate să îi primească ar fi pentru România o CATASTROFĂ! La un calcul rapid, peste 73.000 de azilanți ar urma să revină statului român! O cifră imposibil de onorat în raport cu posibiltățile țării noastre. Și nu vorbim aici decât despre cei care sunt deja intrați în UE. Dar, cu siguranță, solicitanții de azil se vor înmulți vertiginos în anii care vin.

UE are deja un nou slogan: Cine nu primește plătește! Ce? Cât? O contribuție de „solidaritate” de 250.000 de euro pentru fiecare solicitant neacceptat!

Am spus și o repet: acest mecanism nu va funcționa niciodată, pentru că solidaritatea impusă nu va funcționa niciodată! Cetățenii știu că această criză creată artificial are în spatele său interesele particulare ale unora pentru care trebuie să plătească alții!”, afirmă europarlamentarul Laurențiu Rebega.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90