New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: IONEL PĂUNESCU AR PUTEA FI CANDIDATUL PRO ROMÂNIA LA PRIMĂRIA CURTEA DE ARGEȘ

Consilier local în Curtea de Argeș, Ionel Păunescu ar putea fi candidatul PRO România pentru funcția de primar al Orașului Basarabilor.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Conducerea filialei județene a partidului îl consideră cea mai bună variantă pentru următoarea cursă electorală care va lua startul în Curtea de Argeș.

„Ionel Păunescu este unul dintre cei mai buni și activi consilieri locali din Curtea de Argeș. Fiind alături de echipa PRO România de mai mult timp, are o contribuție serioasă la rezultatele obținute de partid în Curtea de Argeș. Mă bucur că este colegul nostru la PRO România, și sunt convins că ar avea un cuvânt greu de spus în funcția de primar”, spune liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Ionel Păunescu a aderat în vara anului 2018 la formațiunea condusă de Victor Ponta.

„Eu, bunul meu coleg și prieten Bogdan Ivan, coordonatorul PRO România Argeș, și ceilalți colegi din cele peste 85 de organizații din Argeș eram atunci convinși de faptul că PRO România va deveni o alternativă sănătoasă pentru social-democrație și pentru stânga românească, cu oameni și lideri implicați, cu soluții și viziune. (…) Dacă luăm în calcul rezultatele bune obținute la alegerile europarlamentare și prezidențiale, putem spune că am avut dreptate. Asta ne provoacă și ne stimulează să mergem mai departe cu forțe proprii, să găsim soluții politice și administrative corecte, cu simțul responsabilității”, declară Ionel Păunescu.

Ionel Păunescu are 47 de ani și este absolvent al Universității „Titu Maiorescu”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90