930×122 CAPRA 5

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: „REMUS PRICOPIE, CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ DE PREMIER”

După ce Guvernul Orban a fost demis ieri prin moţiune de cenzură, astăzi preşedintele Klaus Iohannis a invitat la Palatul Cotroceni preşedinţii partidelor şi formaţiunilor parlamentare pentru consultări în vederea desemnării unui nou premier.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Credem și sperăm să fim o parte a soluţiei, ca România să aibă un guvern stabil”

Liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, spune cum propunerea înaintată președintelui de către formațiunea politică pe care o reprezintă ar putea fi una salvatoare pentru actuala situație de criză pe care o traversează România.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

„Propunerea PRO România a fost domnul Remus Pricopie, dar nu pentru un guvern PSD – PRO România, ci pentru un guvern de uniune naţională, cu posibilitatea ca Remus Pricopie să-şi aleagă cei mai potriviți miniştri, care pot face ca această criză politică, în care nu se pot adopta acte esenţiale și care riscă să degenereze într-una economică şi socială, să fie depășită.

Acest lucru trebuie să se întâmple cât mai repede, pentru că orice fel de proceduri parlamentare de alegeri înseamnă luni de zile. Credem și sperăm să fim o parte a soluţiei, ca România să aibă un guvern stabil”, declară Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

Amintim că președintele Klaus Iohannis l-a propus din nou prim-ministru pe Ludovic Orban.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90