NOR CURIER 930X122

laurențiu rebega

EUROPARLAMENTAR LA PATRIARHIA ROMÂNĂ

Europarlamentar la Patriarhia Română.

Citiți și: BIBLIILE DIN SĂLILE DE JUDECATĂ, SCHIMBATE

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a fost prezent astăzi la Patriarhia Română la slujba Sfintei Liturghii la care au participat mai marii a numeroase Biserici Ortodoxe din străinătate.

”Astăzi am fost binecuvântat să particip la Sfânta Liturghie oficiată la Patriarhia Română cu ocazia Sfântului Dimitrie cel Nou. A fost o ocazie deosebită deoarece au participat oaspeți de seamă: Preafericitul Părinte Kirill, Patriarhul Rusiei, a prezidat liturghia de hram în concelebrare cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, Preafericitul Părinte Anastasie, Arhiepiscopul Tiranei, Durresului și al întregii Albanii, şi cu Preafericitul Părinte Rastislav, Mitropolitul Bisericii Ortodoxe din Ţinuturile Cehiei şi din Slovacia”, a postat Rebega pe pagina sa de facebook.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL

Europarlamentarul apreciază că s-a reușit ”un moment unic de rugăciune împreună a Bisericilor Ortodoxe surori și un eveniment crucial pentru Biserica Ortodoxă Română care a dovedit că poate aduna frații laolaltă, în aceste timpuri în care alții caută dezbinarea. Dar noi trebuie să căutăm pacea și iubirea creștinească!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3