Posada 930 x 122

laurențiu rebega

EUROPARLAMENTARUL LAURENȚIU REBEGA, CONFERINȚĂ DE SUCCES

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, conferință de succes. Europarlamentarul Laurențiu Rebega a susținut ieri în Zalău o conferință din seria intitulată ”Locul României în Uniunea Europeană”. La eveniment au participat invitați din județele Sălaj, Cluj și Bihor.

Citiți și: DE CE NU NE VOR ÎN SCHENGEN? ADEVĂRATUL MOTIV

Potrivit lui Laurențiu Rebega, conferința a făcut parte din seria de întruniri organizate pe tot cuprinsul țării “pentru a discuta cu românii despre valorile poporului nostru și despre viitorul țării în UE. Discuțiile sunt libere, iar intervențiile participanților mă impresionează de fiecare dată prin nivelul de cunoștințe al celor prezenți și prin dorința lor de a face ceva pentru România.”, precizează Rebega.

Impresiile europarlamentarului în urma discuțiilor au fost exprimate de acesta pe pagina sa de socializare: ”Am rămas cu impresia plăcută că există în România foarte mulți patrioți a căror voce nu este auzită și care trebuie să lucreze împreună pentru viitorul țării noastre. De fiecare dată când mă întâlnesc cu românii din țară și am ocazia să dialoghez cu ei, îmi dau seama ce forțe profunde există în această țară, ce conștiințe puternice se găsesc în România și ce nevoie avem să punem laolaltă toate aceste voci pentru a lupta în folosul României.”

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA, ÎNTÂLNIRI CU LIDERI AI ADMINISTRAȚIEI SUA

Pe parcursul conferinței, Laurențiu Rebega a vorbit despre nevoia de promovare a valorilor românești, despre faptul că România nu are de ce să se simtă inferioară sau complexată în fața altor state europene și despre necesitatea stringentă ca politica românească să fie axată pe apărarea intereselor naționale ale țării noastre.

Parlamentul European nu este responsabil pentru conținutul acestui articol. Articolul este subvenționat din bugetul 400 al Grupului ENL.

Comdata 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066