Nisan 930 x 122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA: 100% ROMÂNESC

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, aflat în vizită în Târgu Mureș, îndeamnă la ”promovarea afacerilor de familie cu capital 100% românesc.”

Citiți și: DE CE NU NE VOR ÎN SCHENGEN? ADEVĂRATUL MOTIV

”Am sărbătorit Ziua Națională a produselor agroalimentare românești vizitând piața de produse agroalimentare din Târgu Mureș și fabrica de brânză telemea de Ibănești, primul produs din România cu denumire de origine protejată.

Aici am discutat cu proprietarul fabricii, domnul Mircea Todoran, care mi-a explicat cum a evoluat cu afacerea sa de familie de la a procesa 50 de litri de lapte pe zi până la stadiul prezent, când procesează 40.000 de litri de lapte pe zi.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA, ÎNTÂLNIRI CU LIDERI AI ADMINISTRAȚIEI SUA

Avem datoria, ca politicieni, să promovăm aceste afaceri de familie cu capital 100% românesc!”, este mesajul europarlamentarului.

Laurențiu Rebega informează că în urma întrevederilor de astăzi a lansat ”inițiativa ca un grup de producători din Târgu Mureș să facă o vizită în Bruxelles, la invitația mea, pentru a vedea cum funcționează Parlamentul European și pentru a discuta despre promovarea produselor agroalimentare românești în Europa.”

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066