930 x122 grota rece

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA: 100% ROMÂNESC

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, aflat în vizită în Târgu Mureș, îndeamnă la ”promovarea afacerilor de familie cu capital 100% românesc.”

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

”Am sărbătorit Ziua Națională a produselor agroalimentare românești vizitând piața de produse agroalimentare din Târgu Mureș și fabrica de brânză telemea de Ibănești, primul produs din România cu denumire de origine protejată.

Aici am discutat cu proprietarul fabricii, domnul Mircea Todoran, care mi-a explicat cum a evoluat cu afacerea sa de familie de la a procesa 50 de litri de lapte pe zi până la stadiul prezent, când procesează 40.000 de litri de lapte pe zi.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Avem datoria, ca politicieni, să promovăm aceste afaceri de familie cu capital 100% românesc!”, este mesajul europarlamentarului.

Laurențiu Rebega informează că în urma întrevederilor de astăzi a lansat ”inițiativa ca un grup de producători din Târgu Mureș să facă o vizită în Bruxelles, la invitația mea, pentru a vedea cum funcționează Parlamentul European și pentru a discuta despre promovarea produselor agroalimentare românești în Europa.”

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3