Donaris 930 x 122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA ACUZĂ: “UE VREA SĂ NE SPUNĂ BASME!”

Laurențiu Rebega acuză: “UE vrea să ne spună basme!”. Europarlamentarul Laurențiu Rebega reacționează împotriva planurilor prin care ”UE vrea să ne spună basme”.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

”Sub pretextul preocupării față de procentul slab de participare la vot la ultimele alegeri din 2014 (43%), conducerea restrânsă a Parlamentului European dorește să facă o campanie care să dezvolte „narațiuni pozitive” despre Uniunea Europeană.

Ce înseamnă asta? “Băieții deștepți” de la Bruxelles și-au dat seama că participarea redusă la vot favorizează partidele eurosceptice și, în consecință, succesul lor în alegeri.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Astfel, potrivit unei note strategice interne obținute de renumita publicație POLITICO, Parlamentul European încearcă să finanțeze o campanie de descurajare a cetățenilor să voteze partidele eurosceptice în alegerile europene din 2019. Evident, eforturile sunt direcționate către „vocile” care sprijină proiectul european, inclusiv ale mass-media, și împotriva criticilor UE.

Să ne înțelegem, eu nu sunt împotriva unei campanii pentru stimularea ieșirii la vot. Nu sunt nici împotriva Uniunii Europene! Dar cred că folosirea banilor contribuabililor pentru a produce „narațiuni pozitive” este o insultă la adresa tuturor cetățenilor! O „narațiune pozitivă” este un basm, iar UE vrea să ne spună basme!

Uniunea Europeană trebuie să se reformeze și pentru asta are nevoie, în primul rând, de adevăr! Iar adevărul nu e niciodată o „narațiune pozitivă”.

Instituțiile europene tratează cetățenii europeni ca pe niște copii cu dizabilități intelectuale. Această inițiativă are aceeași conotație morală cu situația în care cineva le-ar spune unor copii povești frumoase cu pedofili!”, spune Laurențiu Rebega.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90