930×122 CAPRA 5

pdl

SIGLA_PDL_1

PDL-iștii vor ajunge-n stradă!

Democrat-liberalii își schimbă strategia de a face opoziție. Sau vin cu o completare mai spectaculoasă la ce obișnuiau să facă până acum. Vor ieși în stradă.

Citiți și: Pitești: Ce vrea să facă Primăria în fostul sediu PDL pe care dă un milion de euro!

Biroul Permanent Național al partidului a decis astăzi ca PDL-iștii să picheteze toate prefecturile din țară. Motivul? Sunt nemulțumiți de felul în care a fost alcătuit bugetul de stat pentru anul viitor, acuzând că sumele ce vor fi adunate de pe urma creșterii taxelor și a impozitelor ar urma să aibă destinație electorală, în interesul PSD-ului și al PNL-ului. PDL-iștii acuză și faptul că majoritatea USL nu ar fi respectat procedurile parlamentare în privința adoptării bugetului și amenință că ar putea sesiza Curtea Constituțională.

Andreea Paul, prim-vicepreședinte PDL, cea care a făcut anunțul, nu a precizat când vor fi pichetate prefecturile. Contactat telefonic de ePitești, președintele PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, afirmă că așteaptă de la conducerea centrală o informare în detaliu asupra subiectului.

Citiți și: RUINA DIN CENTRUL PITEŞTIULUI

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3