Donaris 930 x 122

laurențiu rebega

SINGURUL ROMÂN INVITAT ÎN SUA LA CONFERINȚA DESPRE TERORISM

Laurențiu Rebega, singurul român invitat la conferința despre terorism din SUA.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA, ÎNGRIJORAT DE MIGRAȚIA PE MAREA NEAGRĂ

Europarlamentarul Laurențiu Rebega este singurul politician român prezent la Forumul Parlamentar din Washington DC care abordează teme de securitate și informații, evenimentul fiind organizat de grupul de lucru pe terorism și război neconvențional din Congresul Statelor Unite ale Americii.

Gazda evenimentului, care a avut loc astăzi în Biblioteca Congresului SUA, a fost chiar președintele acestui ”Congressional Taskforce”, congressmanul republican Robert Pittenger (foto), el fiind și cel care l-a invitat pe europarlamentarul român să participe.

Citiți și: BOGDAN IVAN ȘI EUROPARLAMENTARUL REBEGA, ÎMPREUNĂ PENTRU ARGEȘ

Cu această ocazie, Rebega a avut discuții și cu Thomas E. Moore, asistentul secretarului Apărării din SUA.

Printre invitați s-au numărat mai mulți ambasadori, membri ai Congresului SUA și specialiști în activități de intelligence, contraterorism și combaterea spălării banilor din SUA, dar și din alte țări.

Laurențiu Rebega este invitat pentru a doua oară la acest gen de eveniment organizat de Congresul SUA, intitulat ”Parliamentary Intelligence Security Forum”. Prima sa participare a avut loc tot în acest an, pe 19 iunie, în Riga (Letonia), la invitația aceluiași congressman Robert Pittenger.

Jupiter 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066