New Profesional Consult 930 x 122

laurențiu rebega

SINGURUL ROMÂN INVITAT ÎN SUA LA CONFERINȚA DESPRE TERORISM

Laurențiu Rebega, singurul român invitat la conferința despre terorism din SUA.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

Europarlamentarul Laurențiu Rebega este singurul politician român prezent la Forumul Parlamentar din Washington DC care abordează teme de securitate și informații, evenimentul fiind organizat de grupul de lucru pe terorism și război neconvențional din Congresul Statelor Unite ale Americii.

Gazda evenimentului, care a avut loc astăzi în Biblioteca Congresului SUA, a fost chiar președintele acestui ”Congressional Taskforce”, congressmanul republican Robert Pittenger (foto), el fiind și cel care l-a invitat pe europarlamentarul român să participe.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Cu această ocazie, Rebega a avut discuții și cu Thomas E. Moore, asistentul secretarului Apărării din SUA.

Printre invitați s-au numărat mai mulți ambasadori, membri ai Congresului SUA și specialiști în activități de intelligence, contraterorism și combaterea spălării banilor din SUA, dar și din alte țări.

Laurențiu Rebega este invitat pentru a doua oară la acest gen de eveniment organizat de Congresul SUA, intitulat ”Parliamentary Intelligence Security Forum”. Prima sa participare a avut loc tot în acest an, pe 19 iunie, în Riga (Letonia), la invitația aceluiași congressman Robert Pittenger.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3