930 x122 grota rece

carmen dumitru

UN FOST CONSILIER ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI, CANDIDATUL PRO ROMÂNIA PENTRU COMUNA CEPARI

Recent întrată în partidul PRO România, Claudia (Preda) Dumitru, fost consilier în Parlamentul României, și-a propus ca target câștigarea funcției de primar al localității argeșene Cepari cu un program electoral ce pune accent pe construirea unei comune europene.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Vreau ca toți cetățenii acestei localități să găsească o ușă deschisă la Primărie. Mi-am propus să lupt pentru proiecte noi cu adevărat folositoare comunei, pentru noi locuri de muncă, pentru a ajuta tinerii plecați din țară să se reîntoarcă în comună, unde să găsească sprijin și susținere. Mi-am propus să facilitez accesul la consultanță în întocmirea proiectelor pentru toți cetățenii care vor să acceseze fonduri europene și naționale nerambursabile”, spune Claudia (Preda) Dumitru (38 de ani).

Soluții concrete și moderne pentru administrarea deșeurilor din comună și transparență totală în cheltuirea banilor publici și respect și atenție față de cetățean sunt alte două direcții de acțiune propuse de candidata PRO România.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

„Din ce în ce mai mulți tineri de valoare se alătură PRO România. Claudia este unul dintre ei. Sunt convins că va avea succes în ceea ce privește câștigarea funcției de primar în comuna Cepari. Când Claudia va fi aleasă primar, cei care vor câștiga de fapt vor fi cetățenii comunei”, spune Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

Claudia (Preda) Dumitru este absolventă a Universității din Craiova (Economie și Administrarea Afacerilor-Management), iar de-a lungul carierei sale profesionale a lucrat ca economist (la Romsilva) și funcționar economic (Parlamentul României).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90