NOR CURIER 930X122

covid-19

ARGEȘ: UN PACIENT CU COMORBIDITĂȚI TESTAT POZITIV A DECEDAT

Citând Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), Grupul de Comunicare Strategică (GCS) anunță încă un deces înregistrat în județul Argeș în rândul pacienților testați pozitiv.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Potrivit sursei citate, este vorba de un bărbat în vârstă de 51 de ani, cu comorbidități.

“Bărbat, 51 de ani, din județul Argeș. Dată confirmare: 12.05.2020. Dată deces: 23.05.2020. Comorbidități: sechele infarct miocardic, fibrilație atrială, insuficiență renală cronică”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Citiți și: Revine coșmarul COVID

Acesta este al 22-lea deces înregistrat în Argeș, de la începutul epidemiei de COVID-19, în rândul pacienților diagnosticați pozitiv.

Reamintim că tot ieri în județul Argeș a fost raportat un alt deces al unui bărbat confirmat cu COVID-19, care suferea de hipertensiune arterială (subiectul pe larg). (Foto: descriptiv. Sursa: Shutterstock) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3