930×122 CAPRA 5

carantină

SCĂDERE SEMNIFICATIVĂ A NUMĂRULUI PERSOANELOR CARANTINATE ÎN ARGEȘ

Instituția Prefectului Argeș informează că luni, 20 aprilie 2020, numărul persoanelor aflate în carantină la nivel de județ a ajuns la 186.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Dacă ne raportăm la începutul săptămânii precedente, când numărul carantinaților se aproapia de 600 de persoane (564, pe data de 14 aprilie), se constată o diminuare de patru ori a numărului celor intrați în această procedură obligatorie. Scăderea e pusă, în special, pe seama expirării termenului de 14 zile impus prin protocol, dar și a afluxului redus de intrări din ultima săptămână.

Situația epidemiologică la nivel de județ arată că dintre cele 96 de cazuri confirmate până acum, 11 au fost declarate vindecate.

Citiți și: Revine coșmarul COVID

Din păcate, Argeșul numără până astăzi și 4 decese în rândul pacienților COVID-19. Cel mai recent este cazul unui fost pacient al medicului de la Spitalul Județean de Urgență Pitești în cazul căruia s-a început cercetarea penală pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, contact direct al acestuia, un bolnav de 68 de ani cu multiple comorbidități, care a murit sâmbătă, 19 aprilie, la Spitalul Mioveni (amănunte, AICI).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90