New Profesional Consult 930 x 122

viol

TÂNĂRĂ AMENINŢATĂ ŞI APOI SILUITĂ

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol și l-au reținut pe Constantin Ş., bărbat de 33 de ani, din Mioveni.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 21 noiembrie a.c., cel în cauză ar fi amenințat o tânără de 23 de ani, obligând-o să întrețină raporturi sexuale, împotriva voinței ei.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Pitești, în urma căreia au fost găsite și ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

În ziua de 25 noiembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90