New Profesional Consult 930 x 122

covid-19

    CONTROALE SUB STAREA DE ALERTĂ ÎN MAGAZINE DIN PITEȘTI

    Instituția Prefectului informează că în ultimele zile, pe fondul stării de alertă, în județul Argeș au continuat controalele pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de combatere a răspândirii noului coronavirus.

    Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

    Astfel, în ultimele două zile, echipaje mixte formate din polițiști și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au făcut controale în piața agroalimentară Găvana și la operatori economici (magazine) din municipiul Pitești cu privire la obligativitatea purtării măștilor de protecție în spațiile închise, la distanțarea fizică și la crearea de fluxuri separate intrare-ieșire pentru clienți.

    „În spațiile închise, cu flux continuu de oameni, au fost verificate 160 de persoane. Au fost date cinci avertismente pentru nerespectarea prevederilor legale care reglementează modul de comportare și echipare în zonele mai sus menționate”, transmite sursa citată.

    Citiți și: Revine coșmarul COVID

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90