930×122 CAPRA 5

covid-19

O PACIENTĂ GRAV BOLNAVĂ A MURIT ÎN SPITALUL COVID MIOVENI

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform celor mai recente date ale Direcției de Sănătate Publică (DSP), se prezintă după cum urmează:

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

-persoane diagnosticate pozitiv: 214;

-persoane vindecate: 84;

Citiți și: Revine coșmarul COVID

-persoane decedate: 20;

-persoane internate în spital: 155;

-persoane aflate în carantină instituționalizată: 208.

Informații despre cel mai recent deces al unui pacient diagnosticat și cu COVID-19 înregistrat în Argeș (al 20-lea): femeie de 56 de ani, internată inițial în Spitatul Județean de Urgență Pitești, secția Oncologie, cu cancer mamar stadiul 4, metastază pulmonară, diabet zaharat II, obezitate și HTA.

A fost confirmată pozitiv pe 1 mai.

Tot pe 1 mai a fost transferată la Spitalul Municipal Câmpulung, iar pe 13 mai, în stare gravă, la Spitalul Orășenesc Mioveni, acolo unde a decedat astăzi.

Amintim că Spitalul Orășenesc Mioveni (două corpuri de clădire din sediul vechi) este spital COVID-19, care preia cazuri de adulți suspecți sau confirmați ca infectați cu noul coronavirus. (Foto descriptiv – Spitalul Mioveni) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90