930 x122 grota rece

miting

PRIMARUL PENDIUC ȘI PREFECTUL SOARE, INVITAȚI ÎN PIAȚĂ!

„Sunt surprinsă! Mă aşteptam să fie cu adevărat piteşteni şi să vină aici! Nu le-ar fi zis nimeni nimic, ne-am fi comportat civilizat! Ca simplu om şi cetăţean, ar fi trebuit să fiţi aici, domnule primar, din bun simţ! Să ne auziţi, să ne întrebaţi ce vrem de atâta timp! Dacă nu avem grijă de viitorul nostru, dacă nu avem copii instruiţi, nici dumneavoastră nu vă veţi lua pensia peste câţiva ani!”, acestea sunt spusele liderilor de opinie care au vorbit astăzi la mitingul “Vrem Piteştiul înapoi”, miting organizat în Piața „Vasile Milea”. Ei ar fi vrut ca primarul Tudor Pendiuc şi Cristian Soare, prefectul Argeşului, în calitatea sa de prim reprezentant în județ al Guvernului, să fi venit în Piață să discute cu protestatarii.

Citiți și: „Singur acasă” în centrul Piteștiului! Spectacol nemaivăzut!

Organizat de Lavinia Dinu, soţia polițistului Dănuţ Dinu, mitingul a reunit doar câteva zeci de persoane. “Ne aflăm aici pentru că suntem nemulţumiţi! Ar trebui să fim mai mulţi, pentru că nu putem aştepta ca doar câțiva să facă ceva pentru toată lumea! Suntem foarte dezamăgiţi! Piteştenii încă sunt adormiţi, fricoşi! Noi vrem explicaţii pertinente! S-au obişnuit să ne aburească! Să nu îi mai lăsăm să îşi facă de cap ca până acum! Vrem să trăim decent, nu vrem să facem politică”, sunt cuvinte ale celor care au organizat acțiunea de protest de azi și care speră că duminica viitoare, la următorul miting, participarea va fi mult mai numeroasă.

Lavinia Dinu a adus în discuţie și petiţia online pe care a inițiat-o în vederea majorării alocaţiei pentru copii. Dezamăgită de numărul semnăturilor, puţin peste 1.000, deşi în România există 7 milioane de utilizatorii de Facebook, soția polițistului a anunțat că nu se lasă. Ea a informat că va merge personal cu petiţia la uşa tuturor celor 17 parlamentari de Argeş. ”Mi-aş fi dorit să strângem 100.000 de semnături, aşa am fi putut să mergem direct în Parlament!”, a spus Lavinia Dinu.

Citiți și: Oficial. Când va avea loc mitingul masiv de la Uzina Dacia!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3