930×122 CAPRA 5

albanezi

RUȘINOS! LA MOLIVIȘU ALBANEZII MUNCESC, ROMÂNII TRÂNDĂVESC

După cum v-am informat, pe şantierul (ipoteticei) viitoare staţiuni de schi de la Molivişu, din județul, Argeş au fost aduse și echipe de muncitori albanezi şi sârbi.

Citiți și: Petiție pentru o pârtie de schi la Molivișu

În zonă sunt şi muncitori români, dar conducerea Consiliului Judeţean se declară nemulţumită de prestaţia acestora. Constantin Polexe, vicepreşedinte al instituției, a declarat astăzi că „muncitorii români, din păcate, lucrează la 10% din capacitatea celor albanezi care au fost angajaţi pentru acest proiect!”.

Amintim că proiectul, care beneficiază de bani europeni, are termen de finalizare luna decembrie a anului în curs. Lucrările sunt, însă, în foarte mare întârziere și este foarte posibil ca de proiect să se aleagă praful și pulberea. Nici până la această oră nu a fost rezolvată problema cofinanțării pe care localitățile din județ prinse în proiect ar fi trebuit să o asigure. Dacă stațiunea nu va fi construită până la termen, finanțarea europeană se va pierde.

Citiți și: MEGA-LICITAŢIE LA CONSILIUL JUDEŢEAN

Pe același subiect: http://epitesti.ro/stiri/disperare-la-molivisu-se-lucreaza-cu-albanezi-si-sarbi/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA