930×122 CAPRA 5

liviu stancu

CU CE I-A SURPRINS AVOCATUL LIVIU STANCU PE CONTRACANDIDAȚII SĂI LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL PITEȘTIULUI

Inițiativa universităților din Pitești de a pune față în față competitorii pentru Primăria Pitesti ni i-a arătat pe candidații la fotoliul de edil șef altfel decât în afișele electorale.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Unii au venit la dezbatere cu ideile la purtător, alții cu fițuicile sau cu directiva de partid. Unii au optat pentru un mesaj direct, onest, alții au vorbit din cărți sau venit să vândă cioara de pe gard.

Mesajul cel mai sincer și impactant a fost cel al avocatului Liviu Stancu, candidatul Pro România la funcția de primar al Piteștiului.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

„Eu candidez din interes. N-ai interes, n-ai acțiune”, a afirmat fostul secretar de stat, captând atenția auditoriului  ca să arate că principalul său  interes este rezolvarea problemelor de moment. „Dacă nu rezolvăm problemele de moment, viziunea noastră viitoare va fi deformată și nu va avea succes”, a spus Liviu Stancu  (intervențiile sale integrale, în materialul VIDEO de mai jos).

 

 

Probabil în zece ani vor schimba becurile, în următorii zece, băncile ș.a.m.d!

Concluzia candidatului PRO România după confruntare e mai degrabă un semnal de alarmă.

„A fost extrem de interesant să îmi cunosc contracandidații. În ciuda faptului că temele ne-au fost transmise cu cinci zile înainte, nu prea am văzut soluții concrete, concentrate pe probleme. Profesia mea mă obligă <<să cunosc dosarul>>, așa că, am verificat specificul fiecărei facultăți de la Universitatea Pitești și de la Constantin Brâncoveanu. Am oferit o perspectivă despre cum ar putea Primăria Pitești să valorifice experiența și specificul universitar al fiecăreia dintre ele raportat la nevoile administrației publice.

Proiectul de guvernare municipală a Primarului Liviu Stancu, oferta politică Pro România, ca partid ce va fi prezent în structurile administrative la nivelul întregului județ, oferă un număr extrem de mare de legături între învățământul universitar și practica în primării si Consiliul Județean.
Păcat că, în timp ce se vorbea despre smart city, digitalizare, dezvoltarea unor concepte moderne de dezvoltare m-a șocat să aud că, în 30 de ani de guvernare a județului,  abia s-a încheiat etapa toaletelor din curte si s-a trecut la etapa furnizării de apă caldă în școli! Am crezut că nu aud bine, asta ca să înțelegem cam care va fi ritmul de dezvoltare viitoare dacă rămâne tot PSD la guvernare! Probabil în zece ani vor schimba becurile, în următorii zece, băncile s.a.m.d!”, spune Liviu Stancu.

Din fericire, electoratul piteștean are ocazia de a face acum comparația (VIDEO).

 

Sursă video/foto: Youtube UNIVERSITATEA – INIMA CETĂȚII – Dezbatere publică, 29 august 2020

 

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3