EcoMoto 930×122

bogdan ivan

VICTOR PONTA: CRED CĂ PRO ROMÂNIA E O ALTERNATIVĂ ȘI PENTRU PSD, ȘI PENTRU PNL

Victor Ponta – preşedinte PRO România, Bogdan Ivan – liderul PRO România Argeș, Dumitru Grecu – candidatul partidului la șefia Consiliului Județean Argeș și Liviu Stancu – candidat la funcția de primar al Municipiului Pitești din partea aceleiași formațiuni politice au susținut luni, la Pitești, o conferință de presă.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Cred că PRO România e o alternativă și pentru PSD, și pentru PNL, și la nivel național, și la nivel local”, a spus președintele PRO România.

Victor Ponta a precizat că partidul pe care-l conduce nu va face alianțe cu social-democrații pentru parlamentare.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

„Nu facem alianțe cu PSD. S-ar putea cu alte partide mai mici, eventual o să discutăm… Cu PSD, sigur nu. Am discutat cu domnul Ciolacu chiar azi acest lucru… Am avut o discuție apropo de problema cu secțiile de vot, pentru că nu era corect să elimini PRO România din secțiile de vot (…). E prima dată în 30 de ani când BEC a decis ca un partid să aibă 3 reprezentanți în secția de vot, iar alte partide niciunul. Nici pe vremea FSN nu se întâmpla acest lucru (…). Pe vremea FSN mai încăpeau și ceilalți prin secția de vot. Este ilegal, pur și simplu”, a mai spus Victor Ponta (VIDEO, întreaga declarație).

 

 

„PSD candidează la PSD și PSD candidează și cu PNL”

Președintele PRO România Argeș, Bogdan Ivan a subliniat de ce filiala pe care o conduce nu a negociat alianțe preelectorale.

„În ceea ce privește candidaturile pentru Primăria Pitești am spus-o și o spun și acum: PSD candidează la PSD și PSD candidează și cu PNL. În ceea ce privește discuțiile referitoare la alianțe,  este exclus. Nu am avut niciun fel de discuții referitoare la niciun fel de alianțe (…). Avem candidați în 90 de localități. Avem candidați în toate orașele și comunele mari. Ne batem la primării, pentru funcția de primar, în 45 de comune. Mizez pe cel puțin jumătate”, a spus Bogdan Ivan – Președinte PRO România Argeș (VIDEO, întreaga declarație).

 

 

Candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Dumitru Grecu, a explicat cum se vor face eventuale negocieri post-alegeri.

„Toate negocierile le vom face în funcție de procentele pe care le vom obține la aceste alegeri. Eu sunt convins că Pro România va fi o surpriză de senzație în județul Argeș în condițiile în care actualii candidați, mă refer în mod special al domnul Mînzînă, refuză permanent să participe la dezbateri. Am fost într-o dezbatere cu dumnealui și dacă cineva urmărește acel film, poate să-și dea seama cine sunt eu, cine e domnul Mînzînă, cine sunt ceilalți candidați. Nu mă regăsesc alături de niciunul, dar calculele post-alegeri vor spune care sunt alianțele care se vor face, iar calculele se vor face doar pe proiecte concrete și nu pe afinități (…). Sunt convins că PRO România va deveni cel mai important partid din țară și va lua locul PSD în tot ceea ce înseamnă un partid de orientare centru-stânga”, a spus Dumitru Grecu – candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș (VIDEO, întreaga declarație).

 

 

Candidatul PRO România la funcția de primar al Piteștiului – avocatul Liviu Stancu – cel care a  lansat contracandidaților săi provocarea de a prezenta soluția avută în vedere pentru stoparea golirii aberante a bugetului municipiului în contextul problematic al unor venituri subțiri atrase la nivel local a anunțat că va oferi el însuși răspunsul pe care nu s-a grăbit nimeni să-l dea.

„Credeți c-o s-o facă cineva?! Atunci când spui că bugetul Piteștiului e găurit ca un sac, e destul de greu să-ți răspundă cineva afirmativ și să-ți dea și soluții la subiect.

Chiar mâine o să aveți din partea mea o replică la provocarea pe care am lansat-o.

Mâine va fi o dezbatere televizată (…). Aștept să văd dacă la această dezbatere o să vină cineva să spună care este punctul de vedere cu privire la această problemă (…). Orașul acesta, în viitorii patru ani nu va avea bani. Dacă din puținul bugetului mai și curg bani prin diferite găuri, evident că bugetul o să aibă și mai puțin (…). Eu am ridicat această primă mare problemă la care există și o soluție pe care o să o discutăm zilele următoare”, a spus Liviu Stancu (VIDEO, întreaga declarație).

 

 

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90