Donaris 930 x 122

bogdan ivan

(VIDEO) BOGDAN IVAN, ÎN CAMPANIA NAȚIONALĂ PRO ROMÂNIA

Bogdan Ivan, în campania națională Pro România. Bogdan Ivan, coordonatorul Pro România Argeș și membru în Biroul Executiv al Pro România, Alin Văcaru, secretar general al partidului, și Giani Croitoru, membru al Secretariatului General al Pro România, au participat, alături de alți membri din conducerea partidului, la mai multe întâlniri de lucru în diferite zone ale țării.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Astfel, în perioada 17-26 iulie 2018, s-a desfășurat prima campanie națională Pro România, întâlnirile de instruire având loc în București, Iași, Pitești, Deva, Cluj-Napoca și Târgu Jiu.

Potrivit liderului Pro România Argeș, Bogdan Ivan, întâlnirile regionale au fost organizate, în principal, pentru ca membrii organizațiilor să își împărtășească modelele de bună practică, problemele pe care le întâmpină în societate și soluțiile pentru remedierea acestora.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

”Am vrut să vedem ce înseamnă Pro România la nivelul fiecărei organizații. Sunt foarte mulțumit după aceste vizite de lucru, pentru că am văzut oameni determinați, oameni care mă fac să fiu încrezător în forțele Pro România.

Avem oameni de calitate, specializați în diferite domenii. Unii nu au mai făcut politică, însă sunt foarte hotărâți să schimbe în bine societatea în care trăiesc, iar alții sunt politicieni cu experiență care s-au săturat de ceea ce se întâmpla în partidele din care făceau parte și au decis să facă o politică #altfel.”, declară Bogdan Ivan.

La finalul întâlnirilor, în Târgu Jiu, liderul Pro România Argeș a fost invitat la postul de radio 96,2 FM/ TV regional, în Studioul Radio Accent.

Cu această ocazie, Ivan a vorbit despre organizarea Pro România la nivel național, regional și județean, despre ceea ce își propune partidul, dar și despre scena politică actuală.

https://www.facebook.com/accenttvromania/videos/1117564751725866/

Vă reamintim că o întâlnire de lucru regională a Pro România a avut loc și în Pitești.

”Argeșul trebuie să devină un județ care să conteze în țară, care să atragă investiții, care să ajungă un pol de putere regional și național”, afirma la timpul respectiv Bogdan Ivan, coordonatorul Pro România Argeș (subiectul, pe larg, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90