Donaris 930 x 122

bugetari

VIDEO: Ce-i așteaptă pe bugetari. „Nu trebuie să inventezi sporuri care mai de care mai năstrușnice”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a explicat aseară, la B1TV , cum intenționează să modifice legea salarizării, astfel încât sporurile acordate bugetarilor să nu fie mai mari de 20% din nivelul salariului de bază. 

Citiți și: Beneficiu major! GRATUIT pentru acești angajați

“Avem sporuri create ca artificii ca să crească salariile. Aceste sporuri fie vor fi reduse în sumă fixă, de obicei, iar acolo unde salariile chiar trebuie să crească, pentru că au fost lăsați în urmă, să crească pe grila de salarizare, să crească salariul de bază. Nu trebuie să inventezi sporuri care mai de care mai năstrusnice, ci mai degrabă ajuți omul să aibă un salariu de bază mai mare”, a declarat ministrul.

Potrivit ministrului, o parte din sporuri ar urma să fie acordate pentru cei care muncesc la distanțe foarte mari sau în condiții extrem de periculoase, iar o altă categorie va avea scop motivațional. Subiectul, pe larg, AICI!

Citiți și: O nouă lovitură pentru bugetari!

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3