930 x122 grota rece

jupiter city

(VIDEO) CEA MAI DULCE EXPOZIȚIE, LA JUPITER CITY

Cea mai dulce expoziție, la Jupiter City. În perioada 18-24 iunie 2018, centrul comercial Jupiter City Piteşti găzduieşte o expoziţie aparte, care include 8 statuete realizate integral din ciocolată.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Sunt copii făcute din ciocolată ale unor piese celebre de artă, precum Venus din Milo, Hera, Afrodita și Eros. Fiecare are o înălțime de circa 1,60 de metri și o greutate de până la 130 de kilograme.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Clienţii au la dispoziție şi un chioşc, acolo pot degusta sau cumpăra ciocolată de cea mai bună calitate. Copiilor le este rezervat un colţ special, unde pot desena cu… ciocolată.

Expoziţia (la care intrarea pentru public este liberă) face parte dintr-o serie de evenimente organizate cu ocazia aniversării a 10 ani (pe 26 iunie) de la inaugurarea centrului comercial Jupiter City, cel mai mare mall din Pitești și județul Argeș.

Cu același prilej, pe parcursul întregii săptămâni premergătoare aniversării se vor desfăşura concursuri pe conturile de Facebook şi Instagram ale centrului comercial. De asemenea, în weekend-ul care vine clienţii sunt aşteptaţi cu premii instant.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3