EcoMoto 930×122

analgosedare

(VIDEO) CUM ERAU CONVINȘI PĂRINȚII SĂ-ȘI ANESTEZIEZE COPIII LA TEDDY CARE. MĂRTURIA UNEI MAME

Moartea lui Petru, băiețelul în vârstă de 4 ani și 8 luni care a intrat în comă după o procedură de anestezie (analgosedare) într-un cabinet al clinicii Teddy Care din Pitești, a stârnit un val de reacții de indignare la adresa clinicii despre care părinții copiilor tratați aici habar n-aveau că nici măcar nu era autorizată să facă astfel de proceduri.

Citiți și: Pitești: Decizie în cazul băiețelului de 4 ani mort la clinica Teddy Care

„Tratamente prin analgosedare se desfășoară fără probleme în clinica noastră din anul 2018, de când am început colaborarea cu medicul primar anestezie și terapie intensivă (…), iar până în acest moment la noi s-au realizat peste o sută de tratamente prin analgosedare, de fiecare dată fără incidente”, explicau, la o zi după ce copilului i s-a făcut rău, oficialii Teddy Care.

Ce pretind oficialii Teddy Care

Citiți și: (UPDATE/VIDEO) CE AU RIDICAT POLIȚIȘTII DIN CLINICA TEDDY CARE ȘI DIN LOCUINȚA ANESTEZISTULUI

Reprezentanții clinicii susțineau vehement că părinții lui Petru ar fi optat pentru varianta analgosedării, ignorând recomandările clinicii.

„Părinților li s-a recomandat să încerce totuși tratarea clasică, chiar dacă exista posibilitatea ca tratamentele să dureze mai mult și rezultatele să se lase așteptate. Părinții au optat, însă, pentru analgosedare deoarece știau de existența acestei opțiuni de la fratele mai mare al copilului, căruia i se efectuaseră anterior tratamente dentare sub analgosedare în clinica noastră”, au susținut, încă de la început, reprezentanții Teddy Care.

Cum spun părinții că se proceda de fapt

Că la Clinica Teddy Care nu se proceda întocmai cum vor să credem reprezentanții companiei medicale o demonstrează multele experiențe povestite pe rețelele de socializare de părinții care și-au adus copiii aici și cărora analgosedarea le-a fost prezentată ca primă opțune. Unii dintre ei au avut curajul să spună aceste lucruri și presei.

Cât costa o analgosedare

Liliana Brezoi, mamă a doi copii, povestește experiența pe care a avut-o la Teddy Care cu fetița sa în vârstă de trei ani, luată pe brațe acasă după o tentativă nereușită de analgosedare, pentru care i se ceruseră inițial 1.300 de lei, sumă pe care, însă, n-a mai achitat-o.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90