930×122 CAPRA 5

colegiul medicilor arges

(VIDEO) PREȘEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR, ÎN SCANDALUL TEDDY CARE: PENTRU NOI, NU EXISTĂ ACEASTĂ CLINICĂ

Drama familiei care și-a văzut copilul în comă după o anestezie la un cabinet dentar al clinicii Teddy Care din Pitești a lăsat în urmă o serie de întrebări fără răspuns.

Citiți și: Pitești: Decizie în cazul băiețelului de 4 ani mort la clinica Teddy Care

Una dintre ele este cum a fost posibil ca această clinică să efectueze peste 100 de astfel de proceduri de anestezie generală fără să dețină o autorizație DSP în acest sens.

Mai multe instituții s-au autosesizat după ce micuțul, în vârstă de 4 ani și 8 luni, a fost transferat în stare gravă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, acolo unde este în continuare intubat și ventilat mecanic.

Citiți și: PROMOVAREA ANALGOSEDĂRII, ȘTEARSĂ DE PE SITE-UL TEDDY CARE. ACUZAȚII

Printre ele, și Colegiul Medicilor Argeș (organism cu responsabilități delegate de stat în domeniul autorizării, controlului și supravegherii profesiei de medic), care face o anchetă disciplinară în acest caz.

Iată ce spune Valentin Bănică, presedintele CM Argeș, cu privire la acest subiect:

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90