maxi-taxi

(VIDEO) MASCA LA CONTROL! RAZIE PE MAXI-TAXI ŞI AUTOBUZE

Astăzi, agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, Secţia 1 şi Secţia 3, au fost prezenţi pe şosele. Au efectuat verificări pe mijloace de transport în comun (în special maxi-taxi) să vadă cum şi dacă se respectă normele de protecţie individuală în vigoare.

Citiți și: Video: Taximetriştii din Piteşti, în vizorul poliţiştilor locali. Sunt verificate TOATE documentele

Scopul acţiunii nu a fost unul specific punitiv, ci de atragere a atenţiei şi informarea persoanelor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi cetăţeni, în cazul în care nu poartă mască şi nu respectă distanţarea fizică.

Citiți și: Masca la control! 120 de argeșeni au fost amendați de polițiști

Au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale, tocmai fiindcă anumite persoane nu au respectat regulile.

Subcomisar Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş, a făcut mai multe precizări legate de această acţiune.

„Verificăm respectarea normelor privind mijloacele de protecţie individuală în mijloacele de transport în comun. Aceste măsuri au caracter temporar şi trebuie înţelese în sensul în care fiecare persoană trebuie să le respecte. Vorbim despre purtarea măştii de protecţie, distanţarea fizică, mai cu seamă în spaţiile cu risc de răspândire a noului coronavirus. Persoanele identificate că nu au respectat aceste norme pot fi sancţionate cu amendă cuprinsă între 500 şi 2500 de lei. În cazul operatorilor economice, amenzile sunt cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei.”, a declarat Mădălina Epure.

[555x222px]Vara_2021_Tinerii_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441