930×122 CAPRA 5

maxi-taxi

(VIDEO) MASCA LA CONTROL! RAZIE PE MAXI-TAXI ŞI AUTOBUZE

Astăzi, agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, Secţia 1 şi Secţia 3, au fost prezenţi pe şosele. Au efectuat verificări pe mijloace de transport în comun (în special maxi-taxi) să vadă cum şi dacă se respectă normele de protecţie individuală în vigoare.

Citiți și: B.D și…Poliția în alertă! S-a furat o mașină din centrul Piteștiului!

Scopul acţiunii nu a fost unul specific punitiv, ci de atragere a atenţiei şi informarea persoanelor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi cetăţeni, în cazul în care nu poartă mască şi nu respectă distanţarea fizică.

Citiți și: Activitate de amploare în Argeș! Cine a fost vizat

Au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale, tocmai fiindcă anumite persoane nu au respectat regulile.

Subcomisar Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş, a făcut mai multe precizări legate de această acţiune.

„Verificăm respectarea normelor privind mijloacele de protecţie individuală în mijloacele de transport în comun. Aceste măsuri au caracter temporar şi trebuie înţelese în sensul în care fiecare persoană trebuie să le respecte. Vorbim despre purtarea măştii de protecţie, distanţarea fizică, mai cu seamă în spaţiile cu risc de răspândire a noului coronavirus. Persoanele identificate că nu au respectat aceste norme pot fi sancţionate cu amendă cuprinsă între 500 şi 2500 de lei. În cazul operatorilor economice, amenzile sunt cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei.”, a declarat Mădălina Epure.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3