Donaris 930 x 122

danut dinu

(VIDEO) „NE ȘANTAJEAZĂ ȘI NE AMENINȚĂ!”. CE SPUNE DINU DESPRE NEGOCIERILE PENTRU TERENUL „ARIPI”

Negocierile pentru terenul „Aripi” (suprafaţa de joc a bazei sportive) din cartierul Craiovei sunt din nou în impas. A spus-o astăzi, în CL Pitești, consilierul local Dănuț Dinu, referindu-se nu doar la neînțelegeri cu privire la prețul la care să fie achiziționați de la actualii proprietari cei 2.483 de mp aflați în zona Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu, ci și la probleme mult mai grave.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

„Oamenii cu care noi trebuie să negociem au venit, ne-au șantajat. Ne șantajează și ne amenință!”, a insistat să precizeze Dinu (VIDEO).

După ce, în martie, proiectul de hotărâre privind aprobarea raportului de evaluare a terenului „Aripi” a obținut unanimitate de voturi în ședința CL Pitești, fiind însușită evaluarea valorii de piață a suprafeței la o sumă dublă față de cea din raportul de evaluare precedent – 2.442.815 lei, echivalentul a 504.049 de euro (în condițiile în care anul trecut autoritățile locale vorbeau de aproape 236.000 de euro) – proprietarii cer acum suma maximă din raport.

Citiți și: Se cere demisia șefului de la Poliția Locală Pitești! „- Da, mă interesează funcția!”

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90