New Profesional Consult 930 x 122

politia rutiera

(VIDEO) POLIŢIA RUTIERĂ VERIFICĂ TOT CE MIŞCĂ ÎN PITEŞTI

În această dimineaţă, echipaje ale Poliţiei Rutiere au efectuat o acţiune curentă pe arterele din Piteşti, în continuarea planului de intensificare a verificărilor cu privire la respectarea măsurilor de protecţie, dar şi a conduitei în trafic.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Mai multe taxiuri au fost trase pe dreapta (VIDEO) şi, pentru că tot am menţionat despre aceste mijloace de transport, să spunem că ieri seară poliţiştii au făcut „curăţenie” în parcarea din zona KFC / Muntenia, acolo unde mai multe autoturisme staţionau neregulamentar.

Citiți și: RAR a făcut prăpăd printre șoferii de ,,conserve pe roți”! Cifre șocante de rable!

Per ansamblu, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 362 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost controlate 28 de societăți comerciale, 202 persoane legitimate și 125 de autoturisme verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 4 amenzi, în valoare de 3500 lei și 4 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.
Pompierii argeșeni au verificat 9 societăți comerciale și 253 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 10 au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală în spații închise. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat o amendă în valoare de 500 lei și nouă avertismente.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3