SMART KIDS 930X122

corina crețu

(VIDEO) VICTOR PONTA ÎN PITEȘTI: CANDIDAȚII PRO ROMÂNIA SUNT RESPECTAȚI PE PLAN EUROPEAN

Victor Ponta a participat astăzi în Pitești la o conferință de presă organizată la sediul filialei Argeș a partidului PRO România.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

La conferința de presă au luat parte și Daniel Constantin, prim-vicepreședinte al PRO România, comisarul european Corina Crețu, vicepreședintele Mihai Tudose (fost prim-ministru) și Iurie Leancă, cei 3 din urmă, alături de Ponta, candidați pentru alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai 2019. Au participat și membrii echipei de coordonare județeană Argeș a partidului PRO România, condusă de Bogdan Ivan.

Venit în Pitești pentru a prezenta echipa și ideile partidului, Victor Ponta a punctat că ”PRO România este un proiect pe termen lung” și că partidul nu a fost înființat ”ca să ne întoarcem la PSD când nu mai e Dragnea (…) Am încredere în Corina, Mihai, Iurie că sunt suficient de cunoscuți, suficient de respectați pe plan european, au suficiente relații ca să poată mai mult decât să se ducă până la Bruxelles și să ia salariul și să spună că au fost europarlamentari. Pot să facă mai mult”.

Citiți și: VICTOR PONTA S-A ALĂTURAT CAUZEI VETERANILOR: PRIMUL CENTRU DE RECUPERARE DEDICAT MILITARILOR ÎNTORȘI CU DIZABILITATI DIN TEATRELE DE OPERAȚII

Ponta a vorbit și despre ziua de luni, 27 mai, când judecătorii de la instanța supremă ar urma să pronunțe verdictul în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleroman, dosar în care este anchetat și liderul PSD, Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, comisarul european Corina Crețu a vorbit despre proiectul austostrăzii Pitești – Sibiu, dar și despre accesarea fondurilor europene. A punctat și importanța alegerilor europarlamentare din data de 26 mai, ”o zi crucială pentru România”.

Declarațiile liderilor PRO România, în materialul video de mai jos:

(Video: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3