NOR CURIER 930X122

andrei bădin

ANDREI BĂDIN, REALIZATOR LA B 1 TV, URMĂRIT PENAL PENTRU LUARE DE MITĂ

Realizatorul Andrei Bădin de la B 1 TV este urmărit penal sub acuzația de luare de mită. DNA îl acuză că anul trecut ar fi luat șpagă pentru a înceta o campanie de presă care l-ar fi vizat pe ministrul Mediului din acea perioadă, Rovana Plumb.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Secția de combatere a corupției au dispus extinderea urmăririi penale în cauză și efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul BĂDIN ANDREI-DAN, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Din ordonanța de efectuare în continuare a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat că există date și indicii temeinice potrivit cărora în luna august 2013 numitul Bădin Andrei-Dan, realizator al unei emisiuni televizate difuzată de un post de televiziune național, a pretins și primit de la un denunțător suma de 5.000 de lei pentru a nu continua o campanie de presă care îl viza, la acel moment, pe Ministrul Mediului și al Schimbărilor Climatice. Suspectului Bădin Andrei-Dan i s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.”, se arată într-un comunicat de presă al Direcției Naționale Anticorupție.

Ca urmare a acestei situații, conducerea B 1 TV a decis suspendarea aparițiilor pe postul de televiziune respectiv ale realizatorului Andrei Bădin. (Foto: b1tv.ro)

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3