EcoMoto 930×122

dna

UPDATE: GEORGIANA DRĂGHICI, CONDAMNATĂ

UPDATE: Mircea Drăghici a reacționat pe pagina sa oficială de socializare: „Decizie nedreaptă în mijlocul campaniei electorale. Asta i s-a întâmplat astăzi celei care, dacă nu era soția mea, nu ar fi avut niciodată un astfel de dosar. O victimă colaterală a unui demers din ce în ce mai agresiv de represiune și intimidare – un asalt profund nedemocratic, concertat și cu nimic altceva decât o miză electorală.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Un lucru e cert, nu ne vom lăsa linșați, nu ne vom lăsa călcați în picioare, nu ne vom lăsa puși la pământ. Dimpotrivă, avem dovada că TREBUIE să continuăm să facem binele care atât de tare îi deranjează…”

Georgiana Drăghici, condamnată. Georgiana Drăghici (soția lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD și deputat de Argeș) a fost condamnată astăzi la 3 ani de închisoare cu suspendare de Tribunalul București, potrivit ziare.com.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Georgiana Drăghici a fost acuzată de Direcția Națională Anticorupție (DNA) de mărturie mincinoasă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la participație improprie la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, instigare la mărturie mincinoasă și instigare la favorizarea făptuitorului.

În același dosar, pedepse de 3 ani de închisoare cu suspendare au primit și inculpații Cristian Meleșteu (fost director al Direcției Programe și Activități pentru Studenți din Ministerul Tineretului și Sportului) și Doru Marian Bălășoiu, conform sursei citate.

Părți civile în acest dosar sunt Ministerul Tineretului și Sportului și Complexul Sportiv Național Poiana Brașov. AICI, amănunte despre dosarul DNA în acest caz.

Decizia de astăzi a Tribunalului București nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90