EcoMoto 930×122

băbana

PRIMĂRIA BĂBANA A FOST SPARTĂ

Primăria Băbana a fost spartă. Sediul Primăriei din comuna argeșeană Băbana a fost spart azi-noapte. Polițiștii sunt la această oră la fața locului pentru anchetă și identificarea autorilor „în baza cercului de suspecți stabilit până în prezent”.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

„Sunt domnii de la Poliție în Primărie, noi nu avem voie acum să intrăm. A intrat (n.r. – hoțul) prin spatele Primăriei, a forțat un geam.

Ieri a fost zi de salariu și toți banii de indemnizații pentru persoanele cu handicap, peste 70.000 de lei, pe toți i-a luat! Au rămas fără un leu. Sunt și câțiva salariați din Primărie, consilieri locali, dar la ei nu e problemă, că nu stăteau în banii ăștia.

Citiți și: Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Se vede când intră, când iese (n.r. – hoțul), când forțează. Probabil l-a așteptat cineva”, declară pentru ePitești primarul comunei Băbana, Bebe Ivan, precizăndu-ne că furtul a fost filmat de camerele de supraveghere video din Primărie.

Poliția a deschis dosar penal pentru furt calificat.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90