Donaris 930 x 122

manole

AUR ŞI BRONZ PENTRU UN SPORTIV MUSCELEAN LA OPEN-UL CROAŢIEI LA TENIS DE MASĂ

Între 17 şi 21 septembrie în localitatea Varazdin s-a desfăşurat Open-ul Croaţiei la tenis de masă pentru juniori şi cadeţi. În competiţie au fost înscrişi şi patru sportivi legitimaţi la CS Pristavu Câmpulung Muscel, care au făcut parte din lotul României. Este vorba de Alexandru Manole, Florin Spelbuş, Ştefan Tonghioiu şi Mihai Zamfir, însoţiţi de antrenorul Mădălin Ionaşcu.

Citiți și: Schimbări în beneficiile angajaților. Bonurile de masă vor avea o nouă valoare

Muscelenii au obţinut două medalii, ambele prin Alexandru Manole. Mai întâi bronz la individual-juniori şi apoi aur la echipe-juniori, alături de Cristian Pletea şi Rareş Şipoş (ambii de la Topspin 08 Constanţa).

După ce au trecut de faza grupelor (3-2 cu Slovenia, 3-0 cu Italia B şi 3-0 cu mixtul Canada-Croaţia), românii au învins Belgia pe tabloul principal (scor 3-0) și Ungaria în semifinale (3-1), pentru ca în marea finală să reîntâlnească Slovenia, pe care au depășit-o iar, de această dată şi mai clar (scor 3-1). (Foto: sportinmuscel.ro)

Citiți și: Pitești. Puști fenomen! Mihnea are 15 ani și visează să joace la Roland Garros sau US Open

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3