EcoMoto 930×122

facebook

EL ESTE „ZUCKERBERG” DE LA „BRĂTIANU”! A CONCEPUT O ALTERNATIVĂ LA FACEBOOK!

Pasionat încă din clasa a VI-a de programele pe calculator, piteșteanul Gabriel George Puiu îi calcă pe urme americanului Mark Zuckerberg, „părintele” Facebook-ului: a conceput un site de socializare.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

L-a realizat pentru a participa la un concurs și deocamdată l-a făcut public doar pentru cercul său de prieteni. „În comparație cu Facebook, pe site-ul meu există mai multe posibilități de căutare a prietenilor. Poţi căuta după numărul de telefon, după nume, după vârstă şi găseşti anumite filtre.”, ne precizează Gabriel, care este elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „I.C Brătianu” din Pitești. „Dacă site-ul va deveni viral, toţi vor avea cont şi, de asemenea, profile, comentarii, wall și news feed. Succesul apare în timp şi, la fel ca şi facebook-ul sau oricare alt joc, trebuie ca site-ul să ajungă viral, să aibă ceva care să îi ţină pe oameni logaţi, online.”, adaugă „Zuckerberg” de la „Brătianu”.

Site-ul lui de socializare are şi un nume: cackle (în engleză cackle înseamnă cotcodăcit, iar pe el îl cheamă Puiu). Piteșteanul, în vârstă de 15 ani, lucrează de zor la perfecționarea site-ului, dorind să atragă și utilizatori din străinătate. Când va fi gata pentru toți cei interesați, site-ul va putea fi găsit la adresa http://www.cacklee.tk/. Deocamdată este în lucru.

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90