930 x122 grota rece

bunici

TELEFONUL PERFECT PENTRU BUNICI

Overmax, producătorul de origine polonez, a lansat recent un telefon mobil adresat persoanelor în vârstă. Telefonul vine cu o serie de specificaţii clasice și cu un design simplu şi ergonomic, fiind foarte uşor de folosit de bunicii sau părinţii noştri mai în etate.

Citiți și: Copilul tău face asta? Medicii trag un semnal de alarmă!

Vertis 2210 Easy are un ecran color generos, taste mari şi iluminate din spate, contacte foto şi un buton SOS împreună cu o lanternă. Toate aceste funcţii sunt extrem de utile pentru persoanele în vârstă.

În plus, dispune şi de fonturi mari, pentru a fi mai simplu de accesat. Un alt aspect important este bateria, care oferă un timp mare de funcționare. La pachet cumpărătorii primesc și un dock care permite încărcarea telefonului și care poate fi folosit și ca suport pentru o vizibilitate mai ridicată. De asemenea, Vertys 2210 Easy are și o cameră foto VGA.

Citiți și: Pitești. Mai mare rușinea! S-a făcut de râs la bătrânețe

Butonul SOS poate ,,memora” până la 5 contacte sau poate suna direct la Ambulanţă. În pachet se află şi un sticker, care poate fi lipit pe spatele aparatului pentru a nota numerele cele mai importante de telefon.

Ca specificaţii, telefonul oferă un CPU MT6261M, ecran TFT de 2.2 inch, 32 MB RAM, 24 MB memorie ROM, slot microSD, radio FM, calculator, Bluetooth, micro USB, jack audio şi baterie de 1.000 mAh. (Sursă şi foto: arenaIT)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90