NOR CURIER 930X122

pendiuc

Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

Curtea de Apel București a respins, miercuri, cererea de recuzare făcută de apărarea fostului edil al Piteștiului, Tudor Pendiuc, în mega-dosarul de corupție „Autobuzul” în care a fost deja condamnat la opt ani de închisoare cu executare, scrie stiripesurse.ro

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

Concret, avocații lui Pendiuc au făcut o cerere de recuzare prin care cereau ca cei doi judecători desemnați aleatoriu de sistem pentru a tranșa definitiv cazul să fie schimbați pe motiv că nu sunt imparțiali.

Instanța care a analizat cererea de recuzare a stabilit contrariul.

Citiți și: PITEŞTIUL LUCRULUI PROST FĂCUT

Soluția așa cum apare pe site-ul Curții de Apel București:

„În temeiul art.68, alin.5 şi alin.7, Cod de procedură penală, raportat la art.64, alin.1, litera f, Cod de procedură penală, respinge, ca neîntemeiată, cererea de recuzare a judecătorilor Adina-Adriana Radu şi Alin-Benone Răduinea, formulată de apelantul-inculpat Pendiuc Tudor.

În temeiul art.275, alin.2, Cod de procedură penală, obligă pe apelantul-inculpat la plata sumei de 500 lei, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 23.II.2022”

Vă reamintim că, în dosarul Publitrans, fostul primar al Piteştiului Tudor Pendiuc a fost condamnat de instanța de fond la 8 ani de închisoare, iar Ema Pendiuc, fiica sa, la  5 ani de închisoare, cu executare în ambele cazuri.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

8 comentarii

  • rodica spune:

    Orice infractor PSD face tot ce poate pentru a scapa de pedeapsa justitiei. Au trecut ani de cand acest infractor puscarias Pendiuc cu vila cu lift interior a incalcat legea si procesele inca treneaza. Rusine !

  • Ionescu spune:

    La pușcărie Bengiuc!!! Ai furat la greu ,asta meriți, la pușcărie!!!

  • Constantin spune:

    La pârnaie cu tine!!! Pfff,și cum erai lins în dos la televiziunile locale…”un apostol”,vai cât a făcut dn primar pentru Pitești, bla bla, de îți venea să vomiți. Și de fapt el fura la greu…

  • buliga spune:

    Adica omul acela binevoitor si zambitor, care muncea zi de zi ca sa aiba de acest oras frumos si locuitorii lui minunati, ne fura pe la sparte el si toata familia lui? Nu se poate!

  • Fornea Sebi spune:

    Buliga acel om facea parte dintr-un partid care-i permitea acest comportament de hot. Tudor Pendiuc a facut parte din PSD, a condus Pitestiul 16 ani !

  • Dragnia spune:

    @Foamea Sebi
    Marș în pm

  • Marin spune:

    Asta e ăla la care au mers Năstase,Ponta și alți PSD iști să îi fie alaturi când l-au agățat ăștia din procuratura prima dat?Instanțele in Romania duc procesele pe o generație.Porcarie.

  • Rica spune:

    Ptr toți proști care comentează ca in cazul pensiilor speciale introduse dr stoics pnl,Pendiuc a fost membru pmp apoi pdl ,deci PNL Javrelor

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3