EcoMoto 930×122

cornel ionica

STRATEGII SMART CITY PENTRU PITEȘTI. ÎNCĂ UN PAS

Astăzi s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Filarmonicii Piteşti un nou workshop „Smart City Piteşti”, ocazie cu care a fost prezentată şi o primă formă a strategiei de dezvoltare a municipiului.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Aceasta include proiecte de digitalizare a administraţiei locale, de fluidizare a traficului rutier, de comunicare inteligentă şi de implicare a cetăţenilor în procesele de luare a deciziilor. Strategia va fi în dezbatere publică timp de o lună la primărie şi pe site-ul primăriei, timp în care cetăţenii pot face observaţii şi propuneri.

„Este un concept nou, iar Piteştiul are nevoie de soluţii mari, deoarece şi provocările sunt pe măsură. Noi suntem deschişi inovaţiilor şi la orice soluţie.”, a spus primarul Cornel Ionică, prezent la deschiderea evenimentului.

Citiți și: EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

„Suntem unul dintre primele oraşe din România care facem o astfel de strategie. A venit momentul ca în centrul preocupărilor noastre să fie omul, dar avem nevoie şi de implicarea cetăţenilor.”, a punctat, la rândul său, viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90