Donaris 930 x 122

cornel ionica

STRATEGII SMART CITY PENTRU PITEȘTI. ÎNCĂ UN PAS

Astăzi s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Filarmonicii Piteşti un nou workshop „Smart City Piteşti”, ocazie cu care a fost prezentată şi o primă formă a strategiei de dezvoltare a municipiului.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Aceasta include proiecte de digitalizare a administraţiei locale, de fluidizare a traficului rutier, de comunicare inteligentă şi de implicare a cetăţenilor în procesele de luare a deciziilor. Strategia va fi în dezbatere publică timp de o lună la primărie şi pe site-ul primăriei, timp în care cetăţenii pot face observaţii şi propuneri.

„Este un concept nou, iar Piteştiul are nevoie de soluţii mari, deoarece şi provocările sunt pe măsură. Noi suntem deschişi inovaţiilor şi la orice soluţie.”, a spus primarul Cornel Ionică, prezent la deschiderea evenimentului.

Citiți și: Video: Alt supermarket lânga casa fostului primar Ionică. Va fi gata anul acesta!

„Suntem unul dintre primele oraşe din România care facem o astfel de strategie. A venit momentul ca în centrul preocupărilor noastre să fie omul, dar avem nevoie şi de implicarea cetăţenilor.”, a punctat, la rândul său, viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441