930×122 CAPRA 5

covid-19

VIDEO: SPECTACOL DE FANFARĂ ÎN PĂDUREA TRIVALE. PROMENADA DINAINTEA FURTUNII DE COVID

Concert de promenadă, duminică, în Pădurea Trivale.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Cei care au ieșit la aer curat și plimbare au ascutat muzică de fanfară în liniștea dinaintea codului portocaliu de vijelii și grindină (probabil și a celui roșu de COVID-19).

Viața la Pitești pare să revină la normal fix când situația epidemiologică a județului e mai îngrijorătoare ca oricând, căci, în ultimele 24 de ore, Argeșul a înregistrat cel mai mare număr de noi cazuri de până acum – 21 – ajungând la 355 de îmbolnăviri, în contextul în care la nivel național s-a înregistrat cea mai ridicată cifră de la începutul relaxării măsurilor: 320 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Citiți și: Revine coșmarul COVID

Argeșul e însă în topul creșterilor  (locul 5, pe județe, la numărul de noi infectări).

Organizat în contextul pandemiei cu SARS-COV-2, sub forma unor incursiuni muzicale desfășurate în spații neconvenționale, proiectul „MEREU ÎMPREUNĂ” promovează acceptarea, respectul reciproc și cooperarea către un scop comun și pentru binele comun.

„Proiectul MEREU ÎMPREUNĂ promovează întâlnirea directă dintre artiști și comunitatea argeșeană, prin intermediul muzicii ușoare sau de promenadă.

Acest proiect va dezvălui publicului importanța păstrării conexiunii dintre cei doi actori ai scenei culturale, public-artist, indiferent de condițiile existente în societate”, se arată într-un comunicat al Centrului Cultural Județean.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3