New Profesional Consult 930 x 122

covid-19

COVID-19 LA LISA DRAXLMAIER. POZIȚIA OFICIALĂ A COMPANIEI

Într-un material publicat ieri, ePitești.ro anunța existența unor cazuri COVID-19 la Lisa Draxlmaier din Pitești.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Prefectul de Argeș, Emanuel Soare, preciza însă că, potrivit DSP Argeș, ar fi vorba de un singur caz de coronavirus confirmat la firma în cauză.

Lisa Draxlmaier a transmis astăzi redacției noastre un punct de vedere referitor la faptul că „angajați ai companiei au fost testați pozitiv pentru COVID-19”:

Citiți și: Revine coșmarul COVID

Redăm, mai jos, comunicatul oficial:

„În cursul săptămânii conducerea a fost informată despre faptul că angajați ai companiei au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Managementul a luat legătura cu autoritățile responsabile și oferă tot suportul pentru aplicare procedurilor stabilite de lege.

În urma anchetei epidemiologice s-a dovedit că angajații au fost infectați în afara companiei. Au fost identificate persoanele cu care au intrat în contact direct, iar acestea au fost trimise în izolare la domiciliu. Zona în care lucrau angajații respectivi a fost dezinfectată.

Siguranța angajaților este o prioritate pentru companie. Toate măsurile de siguranță stabilite prin lege sunt respectate. Angajații beneficiază de echipamente de protecție și au la dispoziție soluții dezinfectante. Colegii sunt informați în permanență despre reglementările actuale și despre recomandările specialiștilor pentru menținerea sănătății„, se arată în documentul semnat de Csilla Fazekas, Corporate Communications
DRÄXLMAIER Group.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90