930 x122 grota rece

militar

DE LA RACHETE, LA TURISM! VEZI CE PLAN ARE TECĂU!

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, anunță că instituţia pe care o conduce are în plan reabilitarea unui fost drum militar din zona montană a judeţului. Drumul face legătura între comunele Brăduleţ şi Nucşoara, într-o zonă deosebit de pitorească.

Citiți și: Crunt: Un militar a pierit la doar 35 de ani! Soția lui murise când a născut

Tecău precizează că de-a lungul drumului în trecut erau amplasate baterii de rachete, dar că acum acesta nu mai este folosit de Armată. Practic, reabilitarea drumului ar avea doar scop turistic.

„Am fost pe acest drum şi pot să vă spun că nu am văzut în viaţa mea privelişti mai frumoase! Sunt cascade, izvoare – ceva uluitor! Dacă am reuşi să facem drumul, s-ar dezvolta foarte mult turismul în zonă, pentru că acolo este ca un colţ de Rai.”, afirmă președintele Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Ministrul Apărării, un nou anunț privind stagiul militar!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3