NOR CURIER 930X122

ambasadă

FLORIN TECĂU, LA AMBASADA FRANŢEI

La invitaţia Ambasadorului Franţei la Bucureşti, François Saint-Paul, marţi, 14 iulie, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, va participa la ceremonia organizată în Capitală cu ocazia sărbătoriri Zilei Naţionale a Franţei.

Citiți și: TECĂU: ECHIPĂ DEBUSOLATĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN

Ambasadorul francez a anunțat că recepția va fi organizată sub semnul Conferinței Paris Climat 2015, pe care Franța o va găzdui în luna decembrie, motiv pentru care toate elementele ce țin de organizare vor fi concepute astfel încât să afecteze cât mai puțin mediul înconjurător și să reducă fenomenul încălzirii globale. Meniul va fi creat special pentru a se evita risipa de mâncare și vor fi servite în mare măsură produse locale.

Recepţia va avea loc în grădinile Ambasadei şi va fi urmată de „Balul Zilei de 14 iulie”.

Citiți și: RĂZBOI ÎN PSD ARGEȘ

Relațiile de colaborare dintre județul Argeș și Franța sunt foarte puternice, atât la nivel economic, cât și la nivel administrativ, județul Argeș, Departamentul Savoia şi Judeţul Argeş fiind angajate într-un parteneriat operaţional de cooperare descentralizată încă din anul 1996.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3